Nieuws

19 apr

De hypotheekrente verlagen? Dit zijn uw mogelijkheden.

Hypotheek | 1.530 x gelezen

De hypotheekrente is historisch laag. Veel huizenbezitters willen hiervan profiteren. We bespreken 4 mogelijkheden om de hypotheekrente te verlagen.

Lees meer
08 apr

Lening naast de hypotheek onverstandig? Soms juist voordelig!

Hypotheek | 1.320 x gelezen

Een lening naast de hypotheek om de hypotheekkosten te financieren; volgens de AFM is dit onverstandig. Hypotheekspecialist Thijs Berndsen van NBG laat zien dat dit krediet in sommige situaties juist leidt tot lagere maandlasten en sneller aflossen.

Lees meer
30 mrt

NHG-grens niet verlaagd in 2016

Hypotheek | 305 x gelezen

De NHG-grens wordt in 2016 niet verlaagd. Hierdoor blijft het mogelijk om een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie te sluiten tot € 245.000,-

Lees meer
25 mrt

Uw huidige hypotheekrente verlagen

Hypotheek | 1.029 x gelezen

De hypotheekrente is historisch laag. Ook huizenbezitters kunnen hiervan profiteren. Door oversluiten kunnen zij hun hypotheekrente verlagen.

Lees meer
24 mrt

Introductie nieuwe Europese Hypothekenrichtlijn

Hypotheek | 851 x gelezen

De nieuwe Europese Hypothekenrichtlijn is nog niet van kracht. Toch kunt u al geconfronteerd worden met de gevolgen, o.a. bij de hypotheekaanvraag en vervroegd aflossen.

Lees meer
29 jan

De renteontwikkeling in 2016

Hypotheek | 3.185 x gelezen

De rente voor een hypotheek, een krediet en het spaargeld zijn historisch laag. Hoe ontwikkelt de rente in 2016? Kunnen we een stijging verwachten?

Lees meer
14 jan

Scheiden en uw hypotheek

NBG | 1.014 x gelezen

Een (echt)scheiding is meer dan de financiële afwikkeling van een relatie. Toch gaat een deel van de afspraken die u maakt tijdens een scheiding hierover. Settlement en NBG slaan daarom de handen ineen.

Lees meer
14 dec

Wijzigingen voor de zorgverzekering in 2016

Verzekeren | 692 x gelezen

In 2016 wijzigen een aantal zaken rondom de zorgverzekering. We zetten de belangrijkste wijzigingen in de premie en voorwaarden voor u op een rijtje.

Lees meer
14 dec

Minder hypotheken via de grootbanken

Hypotheek | 1.110 x gelezen

Nog maar de helft van de nieuwe hypotheken wordt gesloten bij een grootbank. Verzekeraars en pensioenfondsen winnen terrein met een lage rente en aantrekkelijke voorwaarden.

Lees meer
14 okt

De renteontwikkeling in 2015

Hypotheek | 825 x gelezen

Na een korte stijging in mei is de hypotheekrente weer op een historisch laag punt. Dit is onze renteverwachting voor de komende maanden.

Lees meer

Pagina's