Brian Ridder

Zelfstandig hypotheekadviseur

06 - 303 212 68

Amsterdam

Over Brian

“Ik vind het een grote eer om de belangrijkste aankoop die iemand in zijn of haar leven doet, te mogen begeleiden”

Brian is sociaal, behulpzaam en doelgericht.

Hij spreekt de taal van de ondernemer en heeft alle kennis in huis om zelfstandig ondernemers of DGA’s succesvol te begeleiden.

Hij maakt het verschil voor de klant door zijn of haar cijfers goed te interpreteren. Brian: “Om in aanmerking te komen voor een hypotheek zijn drie boekjaren geen must. Er zijn zelfs mogelijkheden met één of een half boekjaar.”

Het geeft hem veel voldoening wanneer hij een aanvraag rond krijgt, waar andere adviseurs niet aan hebben willen beginnen. Dan is iedereen heel blij.

Zo had hij ooit een klant die mede-eigenaar was en geen mogelijkheden bij de bank had. Brian zag ze echter wel door te kijken naar de aandelen van deze klant en de verkoopwaarde van het bedrijf. Hij moest daarvoor zes BV’s en kasstromen doorlopen. Maar hij wist dit wel op de juiste wijze voor te leggen bij de geldverstrekker. De aanvraag van deze klant werd dan ook geaccepteerd.

Hypotheekadvies bij NBG

  • Persoonlijk en onafhankelijk
  • Een flexibele prijs die bij jou past
  • Afspraken bij jou thuis of online

Een afspraak maken met Brian?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Klantenservice - 08:30 tot 21:00 uur - 040 204 77 77
Hypotheken - 08:30 - 17:00 uur - 040 207 17 96
Verzekeren - 08:30 - 17:00 - 040 207 18 52

Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!