Chantal Beckers-Pol

Zelfstandig hypotheekadviseur

06 - 117 330 00

Sittard

Over Chantal

“Wanneer mijn klanten tevreden zijn, ben ik pas tevreden”

Chantal werkt sinds 1999 in de hypotheekbranche en is een ervaren echtscheidingsspecialist. Ze zoekt naar mogelijkheden en adviseert buiten de standaard kaders om de wensen van de klant te vervullen.

Ze vindt het fijn wanneer klanten haar opnieuw raadplegen voor bijvoorbeeld een tweede woning of wanneer ze haar aanbevelen bij vrienden en familie.

Ze herinnert zich een bepaalde klant in een echtscheidingssituatie nog goed. Chantal vertelt: “Deze mevrouw had drie kinderen en zij was financieel niet in staat om in haar woning te blijven wonen. Ze had inmiddels diverse adviezen ingewonnen, maar dat mocht niet baten. Ze geloofde gewoon niet dat het wél mogelijk was wanneer ik een paar aanpassingen zou doen in haar huidige hypothecaire lening. Ze heeft gehuild van blijdschap en emotie. Dit raakte mij enorm.”

Hypotheekadvies bij NBG

  • Persoonlijk en onafhankelijk
  • Een flexibele prijs die bij jou past
  • Afspraken bij jou thuis of online

Een afspraak maken met Chantal?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!