Daniël Krabbenbos

Zelfstandig hypotheekadviseur

06 - 553 234 41

Hoofddorp

Over Daniël

“Als ik ergens mijn tanden inzet, laat ik niet los totdat het rond is bij de bank”

Daniël begeleidt voornamelijk ondernemers. Hij heeft daarbij snel door of iets kans van slagen heeft. Hij bereidt de aanvraag altijd goed voor met een krediettoelichting. Door de sterke punten te benadrukken en de mindere punten af te zwakken, weet hij dat de slagingskansen aanzienlijk toenemen.

Wat hem de meeste voldoening geeft? De reactie van een klant als een lastige casus uiteindelijk toch rond komt bij de bank.

Daniël: “Het is net als een grote puzzel waarbij alle stukjes op de juiste plek moeten komen. Alles valt of staat met goede communicatie, met de klant én de bank.”

Het grootste compliment vindt hij wanneer klanten bij hem terugkomen voor een volgende financieringsaanvraag. Daarnaast krijgt hij ook geregeld nieuwe klanten doorverwezen die is verteld dat je voor een hypotheek echt Daniël moet hebben.

Hypotheekadvies bij NBG

  • Persoonlijk en onafhankelijk
  • Een flexibele prijs die bij jou past
  • Afspraken bij jou thuis of online

Een afspraak maken met Daniël?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!