Ger Teppema

Zelfstandig hypotheekadviseur

06 - 146 403 81

Arum

Over Ger

“Een beetje extra inzet leidt vaak tot mooie dingen”

Ger legt ingewikkelde materie op een manier uit die iedereen begrijpt. Volgens hem zorgt begrip van de huidige en de nieuwe situatie ervoor dat de klant de juiste keuzes kan maken.

Elke klant is anders, zowel persoonlijk als financieel. Wanneer hij de wensen en beweegredenen op beide vlakken goed naar boven haalt, kan hij op een ontspannen manier de juiste hypotheek voor een klant opbouwen.

Hij herinnert zich een alleenstaande klant die haar huurwoning van de woningstichting kon kopen. De prijs was goed, maar haar inkomen liet het op dat moment niet toe. Een jaar later was het aanbod van de woningstichting nog steeds geldig, alleen met een hogere prijs. De woning was weer buiten haar bereik.

Vervolgens heeft Ger, na overleg, de stoute schoenen aangetrokken en namens de klant overleg met de woningstichting gevoerd. Het lagere bod werd uiteindelijk geaccepteerd. Financieel is ze er erg op vooruitgegaan: lagere lasten en het huis is helemaal van haarzelf.

Hypotheekadvies bij NBG

  • Persoonlijk en onafhankelijk
  • Een flexibele prijs die bij jou past
  • Afspraken bij jou thuis of online

Een afspraak maken met Ger?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!