Joris Casteleijn

Zelfstandig hypotheekadviseur

06 - 342 670 68

Zwolle

Over Joris

“Als ik een mooie besparing voor een klant realiseer waardoor ze meer leuke dingen kunnen doen in hun leven, dan geeft dat echt een kick”

Joris is kort op de bal en eerlijk. Een klant krijgt altijd direct antwoord van hem en als er iets uitgezocht moet worden, dan doet hij dit dezelfde dag nog.

Hij geeft altijd een goed beeld van het aanvraagproces en wat de eventuele valkuilen zijn. Zo wil hij voorkomen dat de klant voor onverwachte situaties komt te staan.

Joris vindt het prachtig om mensen te helpen met het realiseren van hun woonwensen of het verbeteren van hun financiële situatie.

Zo heeft hij een keer een klant geholpen die zowel in maandbedrag naar beneden ging en tegelijkertijd 50.000 euro vrijspeelde binnen de hypotheek. Hiermee kon hij zijn droomauto kopen. Joris: “Je kunt je voorstellen hoe blij verrast deze klant was.”

Hypotheekadvies bij NBG

  • Persoonlijk en onafhankelijk
  • Een flexibele prijs die bij jou past
  • Afspraken bij jou thuis of online

Een afspraak maken met Joris?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!