Marcel van den Brand

Zelfstandig hypotheekadviseur

06 - 156 641 32

Veghel

Over Marcel

“Ik ontdek vrijwel altijd een goede reden om iemands hypotheek aan te passen”

Marcel was in 1999 de eerste zelfstandige adviseur die zich aansloot bij NBG. Hij is dankbaar dat hij al zoveel mensen heeft mogen helpen.

Marcel creëert graag kansen zoals het benutten van de overwaarde voor verbouwing, verlaging van de maandlast of schenking aan de kinderen.

Volgens hem is het altijd de moeite waard om de mogelijkheden in kaart te brengen. Zo’n bezoek is nooit voor niets, want ook onderhoud loont immers.

Een tevreden klant geeft hem veel voldoening. Hij is dan ook trots dat zijn agenda vol zit met doorverwijzingen van klanten die hij eerder geholpen heeft.

Het leukste compliment kreeg hij ooit van een gelovig echtpaar dat hij al een aantal keer geholpen had met de hypotheek, overwaarde en schenking naar de kinderen. Deze mevrouw zei: “U bent een geschenk uit de hemel.”

Hypotheekadvies bij NBG

  • Persoonlijk en onafhankelijk
  • Een flexibele prijs die bij jou past
  • Afspraken bij jou thuis of online

Een afspraak maken met Marcel?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!