Robin van der Kolk

Zelfstandig hypotheekadviseur

06 - 488 099 76

Heemskerk

Over Robin

“Door mijn verleden als topsporter, heb ik een zeer positieve kijk op situaties, voornamelijk als de omstandigheden niet altijd even gunstig zijn”

Met meerdere wereldtitels op zak weet Robin altijd het maximaal haalbare te halen uit iedere situatie. Hij weet als geen ander om te gaan met tegenslagen en weet daar altijd bovenop te komen.

Met zijn winnaarsmentaliteit zit het wel goed. Aangevuld met eigenschappen als onder andere het creƫren van een open en eerlijke communicatiesfeer, zijn verwachtingsmanagement en het hebben van een helicopterview weet Robin zijn klanten goed te begeleiden bij de hypotheekaanvraag.

Het hebben van contact met mensen/klanten geeft Robin de meeste energie. Hij verdiept zich graag in de klant en in zijn of haar situatie om zo tot het beste advies te komen. Het helpen en begeleiden bij de aankoop van jouw droomwoning geeft hem de ultieme voldoening.

Hypotheekadvies bij NBG

  • Persoonlijk en onafhankelijk
  • Een flexibele prijs die bij jou past
  • Afspraken bij jou thuis of online

Een afspraak maken met Robin?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!