Verkoop je woning met De Gratis Makelaar

Omdat wij vinden dat de woningmarkt transparanter zou moeten zijn, werken we samen met De Gratis Makelaar. Dit is een uniek platform waar je je woning slim, snel en, zoals de naam al zegt, kosteloos kunt verkopen. Dit in tegenstelling tot de 1 tot 2% van de verkoopwaarde die je bij een reguliere makelaarsservice kwijt bent.

Ik wil mijn woning verkopen

De voordelen voor jou

Gratis waardebepaling en plaatsing op Funda

De Gratis Makelaar verzorgt de waardebepaling én maakt professionele foto's van jouw woning. Vervolgens wordt je woning gratis op funda.nl geplaatst.

Gegarandeerd de beste verkoopopbrengst

Potentiële kopers bieden via het online platform. Zij kunnen een verbeterd bod uitbrengen nadat ze zijn overboden. Zo kom jij gegarandeerd tot de beste opbrengst.

50% sneller verkocht

Via De Gratis Makelaar worden woningen 50% sneller verkocht dan via andere makelaars. Dit blijkt uit cijfers van branchevereniging voor makelaars VBO.

Een transparante woningmarkt

De aankoop van een woning is een van de grootste (financiële) keuzes in je leven. NBG streeft net zoals De Gratis Makelaar naar een transparante woningmarkt en naar een eerlijker aankoopproces.

Verkopen via de gratis makelaar is 100% gratis. Er zitten geen addertjes onder het gras. Doordat De Gratis Makelaar een alternatief verdienmodel ontwikkeld heeft, betaal jij als gebruiker niets voor deze verkoopservice.

Meer informatie

De Gratis Makelaar

Honderden verkopers ontvingen al de beste verkoopopbrengst

Honderden verkopers gingen je voor. Zij beoordeelden De Gratis Makelaar met een 4,9 uit 5! Lees hier over de ervaringen van anderen.

Je woning verkopen of meer informatie opvragen?

Laat je gegevens achter

Bedankt voor het versturen van je gegevens. Een medewerker van De Gratis Makelaar neemt snel contact met je op.

Of meld je online aan

Meld je eenvoudig aan op de website van De Gratis Makelaar of kom meer te weten over de werkwijze en de voordelen.

Aanmelden