Hypotheek Zeker Garantie

Het valt niet mee om in de huidige krappe huizenmarkt een huis te bemachtigen. Voor veel woningen zijn er meerdere gegadigden. Om kans te maken op een woning moet je snel kunnen schakelen. Een bod doen, onderhandelen en de koop sluiten. Als jij, en natuurlijk de verkoopmakelaar, al bij aanvang precies weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn, heb je direct een streepje voor.

Bij ons kun je daarom een Hypotheek Zeker Garantie aanvragen. Met deze garantie word jij door makelaars als serieuze koper gezien en heb jij meer kans op een geaccepteerd bod.

Nu aanvragen

Meer zekerheid voor jou

Meer zekerheid voor de makelaar

Meer kans op een geaccepteerd bod

De Hypotheek Zeker Garantie in de praktijk

"Iedereen die zich nu op de woningmarkt begeeft, merkt al snel: er zijn vaak meerdere kandidaten en overbieden is een must.

Ik weet uit ervaring dat je met de Hypotheek Zeker Garantie direct je kansen vergroot. Waarom? Je komt als aankoper betrouwbaar over. Je laat immers zien dat je serieus bent en dat je je huiswerk hebt gedaan.

Ik heb al meerdere keren bij mijn klanten meegemaakt dat deze garantie de doorslag gaf bij de aankoop van een huis."

Pierre Linssen

Hypotheekadviseur

Bekijk de introductievideo

Zekerheid vooraf

Met de Hypotheek Zeker Garantie laat je zien dat je een serieuze koper bent en dat je het benodigde bedrag daadwerkelijk kunt financieren. Verkopers krijgen hiermee de gewenste zekerheid vóóraf. Zo heb jij een sterke onderhandelingspositie in handen.

Hoe werkt het?

Een eenvoudige maximale hypotheekberekening is indicatief en biedt niet voldoende zekerheid. Je inkomen, eventuele verplichtingen en eigen middelen worden daarom al door een van onze persoonlijke hypotheekadviseurs gecontroleerd. Zelfs eventuele overwaarde van jouw huidige woning en aflossing van jouw huidige hypotheek nemen wij mee in deze berekening. Hierdoor kunnen wij vooraf zekerheid geven over wat jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen en hoeveel jij met eigen middelen kunt financieren.

Meer informatie aanvragen

Hypotheek Zeker Garantie

Nieuwbouw

Sta je op het punt van inschrijven voor een nieuwbouwproject en wil je vooraf zekerheid over de mogelijkheden? Ook hier helpen onze adviseurs je graag bij. Door het uitvoeren van de haalbaarheidstoets (of financieringscheck) hebben jij en de woningbouw de gewenste zekerheid. Zo kun je je inschrijven zonder zorgen.

Geldigheid en kosten

De Hypotheek Zeker Garantie is drie maanden geldig. Na deze periode of bij veranderingen in je financiële situatie, kun je tot een jaar na afgifte contact opnemen met je persoonlijke hypotheekadviseur en eenmalig een gratis update aanvragen.

De Hypotheek Zeker Garantie kost 295,- euro. Regelen we daarna je hypotheek? Dan krijg je dit als korting terug op de advieskosten!

Dit zeggen klanten over de Hypotheek Zeker Garantie

"Wij hadden ons droomhuis gevonden en zeiden tegen elkaar: Dit huis moét het gewoon gaan worden. We hebben toen snel contact gezocht met een adviseur van NBG.

We wilden graag een bod doen dat zo sterk onderbouwd was dat de verkopers deze niet konden weigeren. Onze adviseur heeft ons daarom geholpen met de Hypotheek Zeker Garantie.

Diezelfde avond nog hebben we het bod uitgebracht. En wat denk je? De volgende ochtend kregen we een telefoontje. Ons bod werd geaccepteerd!"

Janneke Vos

Amsterdam

Lees het hele verhaal van Janneke

Meer lezen

Vraag nu de Hypotheek Zeker Garantie aan

Bedankt voor je bericht! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Liever direct contact?

Wij zijn op weekdagen bereikbaar tussen 09:00 tot 21:00.