Het verhaal van Janneke over de Hypotheek Zeker Garantie

Lees hieronder het hele verhaal van Janneke Vos en haar man, die met behulp van de Hypotheek Zeker Garantie zijn geslaagd op de woningmarkt.

Janneke en haar man begaven zich, na een tijdje in het buitenland te hebben gewoond, op de Amsterdamse woningmarkt. Die markt is volgens hun ‘als cowboys en indianen’.

Een huis kopen leek haast onmogelijk.

Ondanks dat lieten ze zich niet ontmoedigen en zijn ze zelf woningen gaan bezichtigen. Toen ze hun droomhuis gevonden hadden, zeiden ze tegen elkaar: “Dit huis moét het gewoon gaan worden.”

Er moest snel gehandeld worden omdat de inschrijving voor deze woning al over een paar dagen zou starten. Het huis zou dan naar de hoogste bieder gaan. Ze zochten daarom direct contact met een adviseur van NBG.

“Wij wilden inschrijving op het huis voorkomen en pro-actief een bod doen. Dit bod moest zo sterk onderbouwd zijn dat de verkopers deze niet konden weigeren.”

Een van de NBG adviseurs heeft toen direct geholpen met de Hypotheek Zeker Garantie.

“Het heeft ons maar een Zoom-gesprek gekost en de Hypotheek Zeker Garantie was geregeld. Echt helemaal top.”

Diezelfde avond nog hebben zij met die onderbouwing een bod kunnen doen. Het leek te mooi om waar te zijn, maar de ochtend erna kregen Janneke en haar man al bericht dat het bod werd geaccepteerd.

Doordat zij de garantie kregen dat hun financiële middelen in orde waren, vielen zij positief op. “Dit was een dikke vette plus voor de verkopende partij. Zekerheid is heel veel waard in deze tijd”, aldus Janneke.

“Nadat het bod geaccepteerd was, verliep de hypotheekaanvraag ook nog eens erg vlot. Afgelopen week zijn wij verhuisd. Wij zijn echt dolblij met ons huis!”

Vraag nu aan

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Klantenservice - 08:30 tot 21:00 uur - 040 204 77 77
Hypotheken - 08:30 - 17:00 uur - 040 207 17 96
Verzekeren - 08:30 - 17:00 - 040 207 18 52

Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!