Execution only hypotheek

Met een Execution Only Hypotheek van NBG heeft u de regie in handen. Wij bemiddelen uw hypotheek bij de gewenste geldverstrekker.

Wat is execution only?

Execution only betekent ‘alleen de uitvoering’. U kiest dus zelf de hypotheek en de geldverstrekker uit. NBG zorgt vervolgens voor de ‘uitvoering’: we controleren de haalbaarheid van uw keuzes en bemiddelen de hypotheek bij de geldverstrekker. Op het einde van het execution only traject ontvangt u de hypotheekofferte van uw keuze.

Ruime keuze in hypotheken

NBG heeft toegang tot een groot deel van de Nederlandse geldverstrekkers. Met execution only van NBG heeft u dit ook. Dit biedt u de mogelijkheid om de voordeligste hypotheek in uw situatie te kiezen; dus met de laagste hypotheekrente laagste hypotheekrente en passende voorwaarden. Verschillende geldverstrekkers bieden hun hypotheken niet rechtstreeks aan. Met NBG als tussenpersoon zijn ook deze hypotheken voor u bereikbaar.

Execution only in 5 stappen

In 5 stappen kunt u bij NBG zelf uw hypotheek afsluiten:

  1. Vraag uw Execution Only hypotheek aan via onderstaand formulier
  2. Kennis- en ervaringstoets
  3. Scan haalbaarheid
  4. Kies uw hypotheek
  5. U ontvangt de offerte

Kennis- en ervaringstoets verplicht

Een hypotheek is een complex financieel product. Om een hypotheek zonder advies af te sluiten moet u voldoende kennis over het product hebben. Ook ervaring is vereist om de risico’s van uw keuzes in te kunnen schatten. Een kennis- en ervaringstoets is daarom verplicht bij een execution only hypotheek. Bij execution only van NBG maakt u deze toets online en ontvangt u direct de uitslag.

Bij de toezichthouder AFM leest u meer over de kennis- en ervaringstoets.

Kosten Execution Only

Bij een execution only hypotheek betaalt u niet voor advies. Dit doet u immers zelf. De kosten voor Execution Only bij NBG bedragen € 1.035,-. Daarvoor begeleiden we het hele traject: dus van de kennis- en ervaringstoets tot de hypotheekofferte. U kunt vertrouwen op een snelle en zorgvuldige bemiddeling bij de geldverstrekker. En als gaandeweg het traject blijkt dat een hypotheek zonder advies toch niet bij u past, staan de hypotheekadviseurs van NBG klaar om u te helpen.

Execution only aanvragen

Start uw aanvraag voor Execution Only via onderstaand formulier.