Hypotheek en duurzaam wonen

Energiebesparende maatregelen zijn op meerdere manieren een duurzame investering.

  • Je verlaagt blijvend uw energierekening
  • Het draagt bij aan uw woningwaarde
  • Je vermindert uw CO2 uitstoot
  • Je woont comfortabeler en bent klaar voor de toekomst.
De voordelen van verduurzaming zijn inmiddels bekend. Het financiële plaatje is voor huizenbezitters lastiger om te maken. Wat is de terugverdientijd van mijn investering? Ook ontbreekt vaak de technische kennis. Welke energiebesparende maatregelen kan ik treffen?

Van de financiering tot en met de technische installatie

NBG werkt samen met De Energiebespaarders om je volledig van dienst te kunnen zijn bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Van de financiering tot en met de technische installatie.

Door advies, offerte en installatie als 1 pakket aan te bieden, weet je snel en concreet welke energiebesparende maatregelen je kunt treffen, hoeveel ze je kosten en wat ze je uiteindelijk opleveren.

Op basis van het resultaat zorgt NBG voor een passend hypotheekadvies. Daarin aandacht voor de maandlast en terugverdientijd van je investering. Ook helpen we je om gebruik te maken van interessante regelingen vanuit de overheid.

Een expert van De Energiebespaarders analyseert je huis en adviseert je over mogelijke energiebesparende maatregelen. Ook de installatie wordt verzorgd door De Energiebespaarders. Je hebt 1 aanspreekpunt en vaak kan de complete uitvoer op 1 dag gepland worden.

Snel aan de slag met verduurzaming?

Via onderstaand formulier kun je een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen om je financiële mogelijkheden te berekenen. Of doe de bespaarcheck bij De Energiebespaarders.

Hypotheekadvies bij verduurzaming: