Nieuws

18 nov

Alleen bij loonstijging een hogere hypotheek in 2020

Hypotheek | 1.115 x gelezen

De hypotheekregels voor 2020 zijn bekend. Volgend jaar kunt u alleen bij een loonstijging meer hypotheek krijgen. Bij een gelijkblijvend inkomen daalt de maximale hypotheek.

Lees meer
04 okt

Tips voor het kopen van een huis

Hypotheek | 3.296 x gelezen

Bij het kopen van een woning moet u met een aantal zaken rekening houden. Volg ons stappenplan en de aankoop loopt gesmeerd.

Lees meer
19 sep

Maatregelen prinsjesdag: gevolgen voor uw portemonnee in 2020

Hypotheek | 1.389 x gelezen

Op Prinsjesdag heeft het Kabinet de plannen voor 2020 bekend gemaakt. Dit zijn de belangrijkste maatregelen die huishoudens gaan merken in hun portemonnee.

Lees meer
04 jul

Rentemiddeling goedkoper door nieuwe regels

Hypotheek | 794 x gelezen

Per 1 juli gelden er nieuwe regels voor rentemiddeling. Banken mogen geen opslag rekenen bij klanten die hun rente verlagen. Middeling wordt hierdoor goedkoper.

Lees meer
18 jun

Laat de gestegen huizenprijs in uw voordeel werken

Hypotheek | 3.902 x gelezen

De huizenprijs stijgt explosief. Of u nu wel of geen verhuisplannen heeft; zo laat u de gestegen huizenprijs in uw voordeel werken.

Lees meer
13 jun

Vrijwel alle huizenbezitters ‘virtueel op winst’

Hypotheek | 843 x gelezen

Vrijwel alle huizenbezitters staan nu ‘virtueel op winst’. In welke mate uw huis in waarde is gestegen wordt grotendeels bepaalt door waar en wanneer u gekocht heeft.

Lees meer
29 mei

Is uw aflossingsvrije hypotheek toekomstbestendig?

Hypotheek | 4.216 x gelezen

Is uw aflossingsvrije hypotheek toekomstbestendig? Als u daarbij aflost of spaart, is het antwoord vaak ‘ja’. In een aantal situaties is niet aflossen een risico.

Lees meer
23 apr

Manieren om uw overwaarde te gebruiken

Hypotheek | 2.308 x gelezen

Huizenbezitters kunnen op verschillende manieren hun overwaarde gebruiken: de hypotheek verhogen of de overwaarde opnemen met een verzilverhypotheek.

Lees meer
01 mrt

Meer dan 30 argumenten voor uw WOZ-bezwaar

Hypotheek | 5.342 x gelezen

Klopt uw WOZ-waarde? Dit zijn meer dan 30 mogelijke argumenten om uw WOZ-waarde te verlagen of te verhogen. Zorg voor een goed gemotiveerd bezwaarschrift.

Lees meer
19 feb

Verhuurhypotheek maakt een huis kopen om te verhuren toegankelijk

Hypotheek | 1.471 x gelezen

Wilt u een huis kopen om te verhuren, dan kunt u hier deels een hypotheek voor afsluiten. Lees meer over de mogelijkheden met een verhuurhypotheek.

Lees meer

Pagina's