Adviesgesprek

Voorafgaand aan het gesprek met een financieel consultant van NBG vertellen we je graag meer over ons advieskantoor en wat we voor jou kunnen betekenen.

Onafhankelijk advies

NBG is een landelijk werkende organisatie voor hypotheken en financieel advies. Door onze onafhankelijke positie kunnen we je altijd de meest voordelige financiële producten bieden die doen wat jij ervan verwacht.

Enkele feiten over NBG

  • NBG is 100% onafhankelijk.
  • Sinds 1995 zijn we dé financieel adviseur van 45.000 klanten.
  • Onze 75 adviseurs combineren landelijke dekking met lokale expertise.
  • Inmiddels verzorgen we 1 op de 80 hypotheken in Nederland.
  • NBG is het meest beoordeelde advieskantoor online.
  • We zijn trots op onze hoge klantwaardering: gemiddeld cijfer 9.6

Eerste adviesgesprek

We helpen je graag bij het vinden van een passende financiële oplossing. Jouw wensen en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Daarom nemen we de kosten voor het eerste adviesgesprek voor onze rekening.

In dit gesprek bespreekt de adviseur jouw wensen en doelen. Op basis van de benodigde werkzaamheden krijg je tevens een voorstel voor het tarief. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Bekijk hier alvast het profiel van jouw adviseur.

Lees ook

Lees ook onze dienstenwijzer en dienstverleningsdocument voor hypotheek, risico, vermogen, risico’s afdekken consumptief krediet en hersteladvies voor beleggingsverzekering. Op onze dienstverlening zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Let op: de koopakte

Heb je al een koopakte getekend of ga je dit binnenkort doen? Let er dan op dat je een financieringsvoorbehoud opneemt in de overeenkomst.