Adviesgesprek

Voorafgaand aan uw gesprek met een financieel consultant van NBG vertellen we u graag meer over ons advieskantoor en wat we voor u kunnen betekenen.

Onafhankelijk advies

NBG is een landelijk werkende organisatie voor hypotheken en financieel advies. Door onze onafhankelijke positie kunnen we u altijd de meest voordelige financiële producten bieden die doen wat u ervan verwacht.

Enkele feiten over NBG

  • NBG is 100% onafhankelijk.
  • Sinds 1995 zijn we dé financieel adviseur van 45.000 klanten.
  • Onze 65 adviseurs combineren landelijke dekking met lokale expertise.
  • Inmiddels verzorgen we 1 op de 80 hypotheken in Nederland.
  • NBG is het meest beoordeelde advieskantoor online.
  • We zijn trots op onze hoge klantwaardering: gemiddeld cijfer 9.6

Eerste adviesgesprek

We helpen u graag bij het vinden van een passende financiële oplossing. Uw wensen en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Daarom nemen we de kosten voor het eerste adviesgesprek voor onze rekening.

In dit gesprek bespreekt de adviseur uw wensen en doelen. Op basis van de benodigde werkzaamheden krijgt u tevens een voorstel voor het tarief. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Bekijk hier alvast het profiel van uw adviseur.

Lees ook

Lees ook onze dienstenwijzer en dienstverleningsdocument voor hypotheek, risico, vermogen, risico’s afdekken consumptief krediet en hersteladvies voor beleggingsverzekering. Op onze dienstverlening zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Let op: de koopakte

Heeft u al een koopakte getekend of gaat u dit binnenkort doen? Let er dan op dat u een financieringsvoorbehoud opneemt in de overeenkomst.