Ferry Kwakman - Zelfstandig financieel adviseur


Ferry  Kwakman

Kan ik je helpen?

Ik stel me graag aan je voor

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een hoop kijken. Vanaf het moment van oriëntatie tot aan het passeren bij de notaris. Ik help en ontzorg u graag bij een van de grootste uitgaves in uw leven. Daarom neem ik de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden bij dit proces. Als zelfstandig financieel adviseur hecht ik veel waarde aan onafhankelijk advies, ruimte voor maatwerk en persoonlijke aandacht voor u.


Hoe werkt het:

Na het eerste gratis gesprek, bij u thuis, waarin ik graag de tijd neem om persoonlijk kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen, volgt snel een analyse en advies. Ik communiceer op een heldere, duidelijke en begrijpbare manier, zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht het in de beginfase blijken dat het niet haalbaar en/of interessant is voor u, dan leg ik dat u ook uit. Deze heldere open communicatie wordt zeer gewaardeerd door mijn klanten. Klanten bevelen mij hierom ook vaak aan. Als echte relatiebouwer richt ik mij erop om niet eenmalig maar voor de lange termijn te adviseren voor u. Ik luister naar uw wensen en doelstellingen voor nu en later en vertaal deze in concrete antwoorden, heldere oplossingen en een financieel plan.

Over mijzelf:

Mijn woonplaats is Meppel waar ik vanuit Zwolle 13 jaar geleden naartoe ben verhuisd. Met veel plezier woon ik in het prachtige Berggierslanden met mijn vrouw en 2 tienerdochters. Ik werk vanuit huis in mijn werkgebied. Omdat ik bij mijn klanten aan huis kom is dit ongeveer een half uur tot 45 minuten rijden rondom Meppel. Ik vind het belangrijk om een goede balans te hebben tussen werk en privé, daarom om het hoofd soms even leeg te maken ga ik een flink stuk wandelen met mijn hond.


Aangenaam: Ferry Kwakman

Wat mag je verwachten

  • Keuze uit alle aanbieders in de markt.
  • 100% onafhankelijk.
  • Altijd de beste hypotheek.

Gratis berekening van jouw hypotheekmogelijkheden

Ik help je graag bij het vinden van een passende financiële oplossing bij aankoop of oversluiten. Dit start met een berekening van jouw mogelijkheden. De kosten voor dit eerste hypotheekgesprek neem ik voor mijn rekening.