Jan-Maarten van Dijk


Jan-Maarten van Dijk

Kan ik u helpen?

06 255 61 638

Ik stel me graag aan u voor

Sinds 2011 ben ik werkzaam als hypotheekadviseur. Het is een voorrecht om mensen te helpen bij belangrijke keuzes omtrent hun koopwoning. Wilt u blijven wonen of toch verhuizen? Laat u de hypotheek onveranderd of wilt u de hypotheek oversluiten? Bij deze impactvolle beslissingen is het fijn om te kunnen vertrouwen op een professional die met u meedenkt.

Voor een goed hypotheekadvies is het belangrijk om uw wensen en behoeften boven tafel te krijgen. Dit doe ik op een persoonlijke wijze en in begrijpelijke taal. Zo weet u wat u kunt verwachten. Bij een hypotheekaanvraag werk ik als adviseur samen met de klant. Dit doe ik graag in een positieve sfeer.

Ik ben opgegroeid in de regio Utrecht. Het is prettig om een adviseur uit de buurt te hebben. Klanten uit de regio Utrecht zijn heel direct en praten er niet omheen. Deze duidelijke manier van communiceren vind ik prettig.

Momenteel woon ik samen met mijn vriendin Manon in Houten. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het voetbalveld en op de tennisbaan te vinden. Daarnaast is reizen een grote passie van mij.

Wat mag u verwachten

  • Keuze uit alle aanbieders in de markt.
  • 100% onafhankelijk.
  • Altijd de beste hypotheek.

Gratis berekening van uw hypotheekmogelijkheden

Ik help u graag bij het vinden van een passende financiële oplossing bij aankoop of oversluiten. Dit start met een berekening van uw mogelijkheden. De kosten voor dit eerste hypotheekgesprek neem ik voor mijn rekening.