Marcel van den Brand


Marcel van den Brand

Kan ik u helpen?

06 156 64 132

Ik stel me graag aan u voor

Al ruim 29 jaar ben ik werkzaam als financieel adviseur. Sinds 1999 naar volle tevredenheid bij NBG. Eerst in loondienst en inmiddels bijna 4 jaar als aangesloten zelfstandig adviseur. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij ING en een assurantie- en makelaarskantoor. Met de ervaring die ik tijdens mijn loopbaan heb opgedaan, kan ik u bij vele financiële vraagstukken van dienst zijn.

Mijn werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Brabant; van rechts van Tilburg tot aan Nijmegen. Maar ook daarbuiten ben ik u graag van dienst. Ik werk vanuit Veghel en zowel overdag als in de avonduren ben ik beschikbaar. Wat u het beste uitkomt!

Ik ben trots op mijn klantenportefeuille die voornamelijk met referenties is opgebouwd. Mijn toegevoegde waarde ligt onder ander in het samenbrengen van de financiële mogelijkheden van ouders en kind. Door breed te adviseren, waaronder over schenken, maak ik voor beide een perfect passende oplossing.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de sporten van de kinderen. Daar geniet ik van! Verder heb ik interesse in musea, films en festivals.

Wat mag u verwachten

  • Keuze uit alle aanbieders in de markt.
  • 100% onafhankelijk.
  • Altijd de beste hypotheek.

Gratis berekening van uw hypotheekmogelijkheden

Ik help u graag bij het vinden van een passende financiële oplossing bij aankoop of oversluiten. Dit start met een berekening van uw mogelijkheden. De kosten voor dit eerste hypotheekgesprek neem ik voor mijn rekening.