Peter Vink


Peter  Vink

Kan ik u helpen?

06 200 08 776

Ik stel me graag aan u voor

Het kopen van een woning moet een feestje zijn. Helaas is dit niet altijd het geval door stress en onzekerheid. Ik help u graag bij de (waarschijnlijk) grootste uitgave in uw lenen. Van de oriëntatie tot en met passeren bij de notaris.

Samen maken we een stappenplan. Dit start met het inzichtelijk maken van uw wensen en mogelijkheden, maar ook wat de maandlasten worden. Ook kan ik zorgen voor professionele aankoopbegeleiding. Vervolgens zoek ik voor u de beste deal voor de financiering. Zo gaan we stap voor stap verder. Dit biedt zekerheid en geeft rust bij de aankoop van een woning.

Hoelang het aankooptraject duurt is per situatie verschillend. Aan mij zal het niet liggen. Ik sta voor u klaar om snel te kunnen schakelen zowel bij het aankopen als financieren!

Als financieel adviseur kan ik goed praten, maar zeker zo goed luisteren. Door de juiste vragen te stellen komen we snel tot de kern. Door de jaren heen heb ik geleerd om kansen in te schatten. Tegelijkertijd houd ik van een uitdaging. Het komt dus zelden voor dat ik ‘nee’ moet verkopen.

Is het voor u niet verstandig om een bepaalde stap te zetten, dan zal ik dit ook aangeven. Soms is het beter om pas op de plaats te maken, uiteraard met een plan om in de toekomst wél succesvol te worden. Het doel is uw woonwens realiseren met een hypotheek die bij u past. Nu en in de toekomst.

Vanuit mijn woonplaats Asperen ben ik voornamelijk werkzaam in de driehoek Utrecht, Den Bosch en Breda. Ook daarbuiten kom ik graag naar u toe. Persoonlijke aandacht is naar mijn mening de sleutel voor een goed advies. Door de samenwerking met NBG is continuïteit gewaarborgd, iedere bank in beeld, geen uitdaging te groot en ligt de beste deal binnen handbereik.

Een goede balans tussen privé en werk vind ik erg belangrijk. Ik heb een groot gezin met een handvol kinderen, twee honden en een fantastische vrouw. Samen wonen we in een heerlijke stadsboerderij, waar altijd wat te klussen is. Naast de kids supporten bij al hun sporten, maak ik mijn hoofd leeg door een eind te wandelen met de honden.

Met een leeg hoofd, of juist vol met nieuwe inzichten, begin ik dan aan een nieuw uitdagend klantdossier om ook hun woonwens te realiseren. Daar doe ik het voor!

Wat mag u verwachten

  • Keuze uit alle aanbieders in de markt.
  • 100% onafhankelijk.
  • Altijd de beste hypotheek.

Gratis berekening van uw hypotheekmogelijkheden

Ik help u graag bij het vinden van een passende financiële oplossing bij aankoop of oversluiten. Dit start met een berekening van uw mogelijkheden. De kosten voor dit eerste hypotheekgesprek neem ik voor mijn rekening.