Tjerk Dijksterhuis - Zelfstandig financieel adviseur


Ik stel me graag aan je voor

Grenzen verleggen en gestelde doelen behalen; dit typeert mij op persoonlijk vlak (in de Crossfit sport) én als hypotheekadviseur.

Ik help u graag met het realiseren van uw wensen en doelstellingen rondom wonen en hypotheek. Ongeacht de complexiteit van uw financiële vraagstuk, is het belangrijk om eerst de kern van uw adviesvraag helder te krijgen. Vervolgens kan ik voor u een oplossing uitwerken die past bij uw situatie en die tevens toekomstbestendig is.

Mijn hypotheekadvies kenmerkt zich door aandacht en betrokkenheid. Daarbij is wederkerige communicatie belangrijk. Ik zal duidelijk en direct met u communiceren, zodat u weet waar u aan toe bent. Andersom vraag ik van u hetzelfde. U kunt mij altijd bereiken, ook buiten kantooruren.

Persoonlijk, speciaal en met een kritische blik, dit is waar ik naar streef in mijn advies. Mijn doel is dat u aan het einde van het traject een warm en veilig gevoel heeft. En het liefst blij verrast bent, omdat het meer is dan u had verwacht.

Mocht in het eerste gesprek blijken dat iets niet kan of niet interessant voor u is, dan hoort u dat ook van mij. Ik jaag u niet onnodig op kosten. Ik merk dat deze aanpak als zeer prettig wordt ervaren. Klanten bevelen mijn hypotheekadvies hierom vaak aan bij familie en vrienden.

Ik woon met mijn gezin in Rotterdam. De stad met zijn ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Als import-Rotterdammer, kan ik deze duidelijke manier van communiceren erg waarderen. Rotterdam en omstreken is dan ook mijn favoriete werkgebied. We spreken dezelfde taal. Dit zijn dingen die mijn werkplezier vergroten.

Wat mag je verwachten

  • Keuze uit alle aanbieders in de markt.
  • 100% onafhankelijk.
  • Altijd de beste hypotheek.

Gratis berekening van jouw hypotheekmogelijkheden

Ik help je graag bij het vinden van een passende financiële oplossing bij aankoop of oversluiten. Dit start met een berekening van jouw mogelijkheden. De kosten voor dit eerste hypotheekgesprek neem ik voor mijn rekening.