Notaris

Om de hypotheekakte te laten passeren gaat u naar de notaris. Lees welke documenten u hiervoor nodig heeft en wat NBG u kan bieden.

Notarisgegevens

Zodra de geldverstrekker definitief akkoord is met de hypotheek, stuurt deze de hypotheekstukken naar de notaris van uw keuze. U dient dus vooraf aan te geven aan welke notaris u de opdracht geeft om de hypotheek te passeren. Als de notaris de hypotheekstukken heeft ontvangen wordt met u een afspraak gemaakt.

NBG informeert de notaris van uw keuze op twee momenten:

  • Bij ontvangst van de door u getekende indicatief voorstel. NBG voorziet de notaris op dat moment contactinformatie, legitimatiebewijs en het getekende indicatief voorstel.
  • Bij definitief akkoord van de bank. Op dat moment stuurt NBG haar facturen naar de notaris. U krijgt op dat moment ook bericht van NBG samen met een kopie van de facturen.

NBG Notarisservice

NBG werkt samen met Nationale Notaris. Een landelijke keten van notariskantoren.

Wij doen dit omdat wij het belangrijk vinden dat uw persoonlijke zaken goed geregeld worden. Kwaliteit staat voorop. Of dat nu gaat om de screening van uw koopakte vooraf of de uiteindelijke overdracht van de woning. Nationale Notaris kan het allemaal voor u regelen en verzorgen. U en NBG zijn ervan verzekerd dat uw dossier de zorg en aandacht krijgt die het verdient.

Klik hier voor meer informatie en tarieven.