Medewerkers

« Terug naar overzicht


Leo van der Mee
Naam:Leo van der Mee
Functie:Zelfstandig financieel adviseur
Telefoon:06 386 03 631
 

Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan sinds 2005 als financieel- en hypotheekadviseur. Ik ben in het bezit van alle benodigde vakdiploma’s. Daarnaast ben ik zowel Erkend Hypotheekadviseur als Erkend Financieel Planner.

In 2014 heb ik mijn HBO opleiding afgerond en vanaf 2017 ben ik gecertificeerd aankoopbegeleider. Ik kan u dus tijdens het hele aankooptraject begeleiden; van de eerste bezichtiging tot en met de overdracht van de woning bij de notaris.

Ik haal mijn voldoening uit de leuke gesprekken met klanten én dat ik voor hen woondromen kan waarmaken. Dit geldt zowel voor starters als doorstromers op de woningmarkt. Ook als u de hypotheek wilt oversluiten voor lagere hypotheeklasten en/of betere voorwaarden, kan ik u optimaal van dienst zijn. NBG heeft namelijk een aanstelling bij alle geldverstrekkers.

Ook adviseer ik bij echtscheidingen en aan zelfstandig ondernemers en DGA’s. Omdat ik “allround” ben, kunt u daarnaast voor levens- en schadeverzekeringen, pensioen, beleggingen en consumptieve leningen bij mij terecht. De begeleiding die ik geef tijdens het aankoopproces, wordt zeer gewaardeerd.

Advies dat staat als een huis is mijn motto en financieel blij is mijn doel!

Mijn woonplaats is Leiden en ik werk vanuit huis. Ik ben getrouwd en heb 3 tienerdochters. Mijn hobby’s zijn in geheel willekeurige volgorde: hardlopen, lezen, vakantie vieren met het gezin in bijvoorbeeld Italië, Spanje en andere zonnige oorden, uit eten gaan, shoppen, achtbanen met m’n dochters, saxofoon spelen en genieten van het leven. Mijn werkgebied omvat de regio Leiden, Den Haag, Delft, Westland, Schiedam, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep en Hoofddorp. Ook de kleinere omliggende gemeenten vallen binnen mijn werkgebied.


Neem via onderstaand formulier contact met ons op, met uw vraag of om een afspraak te plannen.

Contactformulier