Medewerkers

« Terug naar overzicht


Jan Willem  Verploegh
Naam:Jan Willem Verploegh
Functie:Zelfstandig financieel adviseur
Telefoon:06 833 75 522
 

Ik stel me graag aan u voor

Mijn naam is Jan Willem Verploegh en ik ben sinds 2005 werkzaam als financieel adviseur. Ik ben u heel graag van dienst met al uw vragen over hypotheken, levens – en schadeverzekeringen, consumptieve leningen en andere financiële zaken. Zeker het afsluiten van een hypotheek is complexe materie en er komt een hoop bij kijken. Ik maak het graag begrijpelijk en overzichtelijk voor u. Daar ligt mijn uitdaging.

Hoe werkt het

Het eerste gesprek vindt plaats bij u thuis of via webcam, waarin ik graag de tijd neem om persoonlijk kennis te maken en te horen wat uw wensen zijn. Daarna volgt snel een analyse en advies, mijn streven is binnen 24 uur. Ook voor vervolgafspraken kom ik naar u of kunnen we via webcam afspreken. Ik communiceer op een heldere, duidelijke en begrijpbare manier, zodat u zeker weet waar u aan toe bent.

Over mijzelf

Ik ben al mijn hele leven woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht. Zo’n 30 jaar samen met mijn vrouw en ondertussen hebben wij 2 puberende kinderen en een hond. Ik maak graag tijd vrij om te wandelen met de hond, trainingen te geven op een hockeyveld, heerlijk uit eten te gaan en om op vakantie te gaan met mijn gezin. Ik werk dus al ruim 15 jaar vanuit huis en die combinatie van werk en privé bevalt mij prima. Mijn werkgebied is heel uitgestrekt en heeft geen duidelijke grenzen. Wilt u mij, dan ben ik bereid om van ver te komen.

Wat mag u verwachten

  • Keuze uit alle aanbieders in de markt
  • 100% onafhankelijk
  • Altijd de beste hypotheek

Gratis berekening van uw hypotheekmogelijkheden

Ik help u graag bij het vinden van een passende financiële oplossing bij aankoop of oversluiten. Dit start met een berekening van uw mogelijkheden. De kosten voor dit eerste hypotheekgesprek neem ik voor mijn rekening.


Neem via onderstaand formulier contact met ons op, met uw vraag of om een afspraak te plannen.

Contactformulier