Medewerkers

« Terug naar overzicht


Marcel van den Brand
Naam:Marcel van den Brand
Functie:Zelfstandig financieel adviseur
Telefoon:06 156 64 132
 

Al ruim 29 jaar ben ik werkzaam als financieel adviseur. Sinds 1999 naar volle tevredenheid bij NBG. Eerst in loondienst en inmiddels bijna 4 jaar als aangesloten zelfstandig adviseur. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij ING en een assurantie- en makelaarskantoor. Met de ervaring die ik tijdens mijn loopbaan heb opgedaan, kan ik u bij vele financiële vraagstukken van dienst zijn.

Mijn werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Brabant; van rechts van Tilburg tot aan Nijmegen. Maar ook daarbuiten ben ik u graag van dienst. Ik werk vanuit Veghel en zowel overdag als in de avonduren ben ik beschikbaar. Wat u het beste uitkomt!

Ik ben trots op mijn klantenportefeuille die voornamelijk met referenties is opgebouwd. Mijn toegevoegde waarde ligt onder ander in het samenbrengen van de financiële mogelijkheden van ouders en kind. Door breed te adviseren, waaronder over schenken, maak ik voor beide een perfect passende oplossing.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de sporten van de kinderen. Daar geniet ik van! Verder heb ik interesse in musea, films en festivals.


Neem via onderstaand formulier contact met ons op, met uw vraag of om een afspraak te plannen.

Contactformulier