Medewerkers

« Terug naar overzicht


Edvard de Jager
Naam:Edvard de Jager
Functie:Zelfstandig financieel adviseur
 

Mijn naam is Edvard de Jager en ik ben sinds 1976 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik ben u heel graag van dienst met al uw vragen betreffende hypotheken, pensioen en andere financiële zaken.

Als Erkend Financieel Adviseur alsmede ook gecertificeerd Pensioenadviseur kijk ik naar alle belangrijke aspecten die bij de advisering van een hypotheek komen kijken. Dat is dus veel meer dan alleen de maandlast of het rentepercentage van een financiering.

Een gedegen inventarisatie waarbij de financiële situatie bij onverwacht overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, echtscheiding en pensioen goed inzichtelijk voor u wordt gemaakt is het fundament voor mijn advies. Ons kantoor is volledig onafhankelijk, zodat wij in staat zijn om u echt een objectief advies te geven.

Kortom een eerlijk, helder en compleet advies op maat, zodat u weet waar u aan toe bent, nu maar ook in de toekomst. U kiest overigens zelf welke diensten u afneemt van execution-only tot een compleet persoonlijk advies.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Een gezonde geest houdt mij jong. Zwemmen, fietsen en golf zijn favoriete bezigheden bij mij.

Ik zal u heel graag als mijn klant ontmoeten bij NBG.


Neem via onderstaand formulier contact met ons op, met uw vraag of om een afspraak te plannen.

Contactformulier