Mijn situatie is veranderd

Als er iets verandert in je persoonlijke situatie heeft dit vaak invloed op het financiële plaatje. Soms zijn dit leuke veranderingen, zoals een huwelijk of de komst van een kind; soms zijn het verdrietige veranderingen zoals een scheiding, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of het verlies van een partner. Ook andere veranderingen tijdens de looptijd van je hypotheek kunnen vragen over je financiële situatie oproepen. Bij ons is alles bespreekbaar. Onze adviseurs nemen de tijd, spelen in op jouw wensen en nieuwe situatie en zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Vind jouw adviseur

De tip van onze adviseur

Een verandering in je leven kan financiële consequenties hebben. Als adviseur kan ik je helpen om die consequenties inzichtelijk te maken. Waar nodig vinden we natuurlijk nieuwe oplossingen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, zeker als je er op tijd bij bent. Het is daarom aan te raden al snel een adviseur in de arm te nemen.

Francis Zandbergen

Hypotheekadviseur

Praten met één van onze adviseurs?

Vind jouw adviseur

Wij helpen je graag verder

Kennismaking

Maak een gratis kennismakingsafspraak met een adviseur bij jou in de buurt.

Vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseur kijkt samen met jou welke hypotheekaanbieder het beste past.

Online of bij je thuis

Regelen van aanvraag

Wij regelen de hypotheekaanvraag voor je en zorgen dat alles netjes en op tijd rond is.

Je eigen klantportaal

Vrijblijvend kennismaken met NBG?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!